Despre joc

Escape House este un joc de aventura ,evadare si inteligenta dupa conceptul Escape the Room Game dar in "marime naturala".

In cele 60 de minute pe care le ai la dispozitie,trebuie sa dezlegi misterul camerei utilizand elemente ale camerei; gasind indicii; relatii intre obiecte si idei si rezolvand o serie de puzzle-uri si provocari. Timpul este dusmanul tau asa trebuie sa cooperezi cu coechipieri tai! Atentia,logica,creativitatea impreuna cu gandirea metodica si intuitiva te vor ajuta sa indeplinesti misiunea si sa evadezi in timpul limita stabilit.

Escape House este locul perfect pentru a trai o altfel de experienta ...o experienta completa de distractie si socializare,un "must try"la orice varsta .

Adrenalina si suspansul cresc pe masura ce timpul trece si suntem siguri ca te vei intoarce cu mult drag ,curand la celelalte camere tematice pe care le pregatim pentru tine.

Camera Prison Break

Astăzi îmi joc ultima carte! Numele meu este Johnny Bishop și am fost acuzat de omor. Asta înseamnă că urmează să îmi petrec tot restul vieții într-o celulă de 2 metri pătrați. Totul este o înscenare, știu sigur că eu nu aș fi fost capabil de așa ceva, deși îmi spun că toate probele sunt împotriva mea. Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat în noapte aia fatidică. Mi se perindă prin minte doar frânturi, imagini difuze. Nimic din ce îmi spun ca am făcut nu are sens, eu nu sunt un criminal! Trebuie să ies de aici și să îmi demonstrez nevinovăția, este singura mea șansă... Am la dispoziție doar 60 de minute să evadez... 3.600 de secunde, care vor face diferența între viață și moarte! O să reușesc oare!?

escape house prison break

Camera Lucky Luciano

Te afli in biroul mafiotului Lucky Luciano , cel mai influent cap al mafiei siciliene din Statele Unite ale Americii al secolului XX ,cu scopul de a gasi dovezi impotriva acestuia si a castiga recompensa cash oferita de autoritati pentru informatiile compromitatoare ..dar..usa se inchide in spatele tau..telefonul suna...

-"Multi au intrat in biroul meu insa putini au mai iesit"

Grabeste-te!Ai la dispozitie 60 de minute

escape house lucky luciano

sa-i aflii secretele si sa rezolvi o serie de provocari care te vor conduce la cheia de iesire.
Mult succes!

Camera Laboratory

Epidemia unui virus creat de un savant nebun afecteaza Liberia, Sierra Leone si Guineea soldandu-se deja cu moartea a circa 6500 de persoane. Misiunea este de a recupera antidotul din laboratorul savantului si de a evada in mai putin de 60 de minute.

Savantul foloseste prizonierii pentru noi experimente terifiante, asa ca nu e timp de pierdut!

In intunericul laboratorului, gaseste modalitatea

escape house laboratory

de a face lumina, apoi antidotul, cheia de iesire si salveaza lumea!
Mult succes!

Camera Joker's Trap

După lungi căutări, credeați că în sfârșit ați găsit ascunzătoarea lui Joker! Dar ați căzut din nou în capcana lui ! Ușa se blochează în spatele vostru, rămaneti captivi iar bomba este pe cale să explodeze în mai puțin de 60 de minute!

Dezactivați bomba și apoi căutati cheia de evadare.

escape house joker's trap

Și nu uitați:
Nimic nu este ceea ce pare!

Mult succes!